Tonfisk!

Ja, detta är en så enkel rätt att vem som helst som har 5 minuter över och sinnerna i behåll klarar av att slänga denna anrättning.
Ta en lök, gul och stor ska den vara, hacka den i små fina tärningar som passar just dig. Fräs löken med lite smör och släng gärna ner några vitlökar medan du ändå håller på. (akta så att du inte bränner vitlöken, då blir den gärna lite besk)
 Medan löken gottar sig med oljan så tar du och frenetiskt hackar upp ett gäng champinjoner som du gladerligen slänger ner till löken. Nu ska dessa godingar få "gifta" sig med varandra som det så fint heter.
Öppna upp en burk eller två med tonfisk, häll ner i pannan och tillsätt därefter 1 tsk salt, 1 tsk vitpeppar och 1 tsk paprikapulver. Lite av en smaksak men jag brukar brassa på ordentligt med kryddorna så att smaken av burktonfisk nästan försvinner.
Ta sedan och häll på med all den  grädde du har (lite grädde har ingen dött av).
Koka någon minut och smaka av.
Mer salt?
Mer peppar?

Om man vill så kan man ha pasta eller ris till detta.
Jag gjorde en sallad på 15 sekunder som fick bestå av isberg och gurka.
Är man hungrig så är man.

Servera på det finaste porslin du har och drick vatten ur ett vinglas.
Lyxa till det lite vettja!


Detta är godare än vad man kan tro.

Bon apetit!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0